moasresa

Gokart & paitball

I helgen var det fint väder, nu regnar det för fullt. Det är regnperiod igen… Just nu regnar det och är 18°grader. Jag fryser så mycket. Jag har långärmat och mössa på mig :(. Det var väldig passade att det var fint väder i helgen, för då skulle vi firar Kristin present som hon hade fått av mig och Molly. 

Jag var så taggad över denna dag. Vi åkte efter brunchen till gp-carting, där vi skulle vara. Vi satt oss ner ett tog en dricka innan vi skulle åka gokart. vi satt på oss overaller och snart var det våran tur. Jag satt mig ner i ”bilen”, jag nådde inte tubalerna så jag fick ha en kudde bakom ryggen så att jag nåde. Jag var så taggad och jag körde få fort jag kunde. Jag ville inte att någon skulle köra om mig. En kille som jobbade där så till mig att inte köra så hastigt. 

Sedan efter det så tog vi en lunch, jag tog pommes med någon sås på typ, det var jätte gott. Det var inte bäst mat, restaurangen var inte tipp topp men det var mysigt ändå. 

Jag var både extremt taggade men ändå lite nervös över paintball. Vi satt på oss andra overaller och maskar över ansiktet. Sedan laddade vi våra vapen. Vi körde ”flaggan”, alltså det är en flagga i mitten vi ska försöka ta flaggan och sedan gå till motståndarnas läger. Om man blir skuten måste man gå tillbaka till ens läger.  Det var så otroligt roligt! Man fick adrenalin och man spring och sköt. Det gjorde ont att ett sköt på sig, nu har jag blåmärken på kroppen. 


Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas