moasresa

En månad kvar!

Idag är det exakt en månad kvar i detta underbara land. Jag är otroligt ledsen men ändå glad att få träffa alla min nära och kära igen. Men Kenya har blivit någonting speciellt för mig. Jag känner mig hemma här. När jag går på gatan så känner jag mig inte som en turist längre, jag känner mig trygg och stabil. Jag vill inte lämna Kenya, jag vill vara kvar. Jag har varit med om så mycket och jag har underbara minnen här som jag aldrig kommer att glömma. 

Såklart, Sverige låter lockande. Man saknar familjen och vänner otroligt mycket. Jag saknar även svensk mat jätte mycket och bara vara i sitt gamla hus. Jag saknar mycket fårn Sverige. Men det är ändå saker jag skulle kunna bo utan. Detär mest familjen och vännerna som är det jobbigaste. Även att man kan missa saker när jag bor här som är betydande. Men då brukar jag tänka på vad jag gör här och njuta så mycket jag kan. För som nu är det bara en månad kvar. 

Jag kan ej fatta hur fort tiden har gått. Jag kommer ihåg som det var i igår jag landade på Jomo Kenyatta flygplats första gången. Jag visste nästan inget om Kenya och visste verkligen inte vad jag skulle förvänta mig. Jag kan säga att jag har lärt mig otroligt mycket i min tid i Kenya. För den tiden jag har kvar ska jag göra så mycket jag kan, köra järnet! Vi ses snart Sverige! 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas