moasresa

Mys helg

Det börjar med Fredag, jag och Nordenö körde skoch, det är hur kul som helt. Sedan hann jag precis hem innan det började ösa ner regn. Jag tog en snabb dusch innan jag började fixa mig till kvällen.

Lilja fyllde 18 år så vi skulle ut och fira henne på fredagen. Jag hade fixat mig och sedan fixade jag Lilja. Vi åkter till the oval och satt på Art där. Att var så mycket och perfect förutom att Fanny inte var där. Hon hade blivit grounded precis innan vi skulle åka... Alla var taggade för utgång, alla skulle ut. Bussen skulle hämta oss, men den kom aldrig. Vi väntade mer än en timme innan dem kommer. Då blev vi inte lika sugna på att gå ut. Tråkigt...

 

Lördag började jätte bra. Solen skiner! Jag äter snabb ut brunchen och sätter på mig bikini. Det var så skönt, att sola lite att bada. Jag lekta mycket med Aurora i poolen som konstigt nog är min lärares (Herman) dotter . Efter det fina vädret gick jag och Molly till Junction. Vi tog en kaffe och frozen yogurt. När vi kom hem hade några köp ingredienser till hemlagad pizza. Efter vi hade ätit så kollade vi på en film i Zebra. The imitation game.

 

Idag är det söndag och direkt efter frukosten gick vi till toi market. Jag köpte inget men Molly och Nordenö gjorde. 

 

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas